Велосипедистка показа среден пръст на Доналд Тръмп. Това обаче не се

...
Велосипедистка показа среден пръст на Доналд Тръмп. Това обаче не се
Коментари Харесай

Уволниха велосипедистка, показала среден пръст на Доналд Тръмп

Велосипедистка сподели междинен пръст на Доналд Тръмп. Това обаче не се харесало на работодателите й от строителната компания „Акима“, изпълняваща поръчки за американското държавно управление и въоръжени сили. Три дни след случая тя била уволнена от поста управител по маркетинга.

Казаха ми, че се разделят се с мен, споделя Джули Бриксман пред „Хъфингтън пост“ и изяснява, че я упрекнали за „непристойно поведение“ и „неприлично съдържание“, поместено в обществените мрежи.

Снимката не давала опция дамата с колелото да бъде разпозната, само че тя с горделивост я употребила за своите профили във Facebook и Туитър.

@julibriskman you’re my hero #her2020pic.twitter.com/Aw0PDCWjRE

— Mriver (@PumpkiinNY) November 6, 2017

Когато фотография на Джули Бриксман в тил, на която дамата кара колело и демонстрира междинен пръст на кортежа на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, обиколи интернет, тя умишлено поела обществено последствията от тази постъпка, с цената на работното си място.

„Той минаваше край мен и кръвта нахлу в главата ми – спомня си 50-годишната самотна майка пред уеб страницата „Хъфингтън пост“. – Казах си – пак е тръгнал за проклетото си голф игрище.“

Американският президент в действителност пътувал за „Тръмп Нешънъл голф клъб“, ситуиран на към 40 км от Белия дом, когато черните лимузини от конвоя му задминали велосипедистката, излязла на разходка в събота, 28 октомври.

Support the First Amendment #JuliBriskman#MyHeropic.twitter.com/Wl6gO3Iqvj

— Victoria Sage (@Sagewomon) November 6, 2017

Мъжът, запечатал грубия жест е Брендан Смяловски, фотограф от Агенция Франс Прес към Белия дом.

„Никога не знаеш какво ще видиш. Никога не знаеш какво може да се случи“, изяснява той и твърди, че когато пътува с президентския конвой, постоянно държи пръста на бутона на камерата.
Жената се появи прекомерно упорита и тъкмо това я прави специфична – щом конвоят я задмина, тя съумя да ни настигне (заради един червен светофар) и още веднъж даде израз на възприятията си, си спомня фотографът десетина дни след случката.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР